SERVICES

Naast topkwaliteit sportswear bieden wij ook passende ondersteuning en de juiste nazorg. Bij FITPOWERWEAR geloven wij in teamwork. Wij luisteren naar uw wensen en vullen ze aan met onze expertise om samen tot het beste resultaat te komen. Zo groeien we in ons kunnen en daardoor bent u altijd een stap vooruit. Met onze duurzame visie en uitstekende service zorgen we op alle fronten voor en soepele een prettige samenwerking.

INNOVATIE

Bij FITPOWERWEAR willen wij alleen het beste voor u en uw team en denken wij altijd een stap vooruit. Een nóg betere fit. Langere levensduur. Behoud van kleur en elasticiteit. Onze progressie is uw winst! Samen met onze fabrikanten blijven wij onze kleding en productie innoveren. Tevens bekijken we hoe we bestaande materialen steeds op een nieuwe manier kunnen implementeren. Zo blijven wij onze eigen grenzen verleggen. Onze sporters houden ons scherp, hun ervaringen en feedback zorgen ervoor dat we nieuwe en bestaande collecties kunnen evalueren en optimaliseren.

VOORRAADBEHEER

Onze flexibiliteit is uw gemak. Bij Fitpowerwear staan wij voor een snelle levering en een persoonlijke service. De basics van onze merken zijn het hele jaar uit voorraad leverbaar. Zo grijpt u nooit mis en heeft u de bestelling binnen enkele werkdagen. Terwijl wij u het werk uit handen nemen heeft uw klant altijd een passende outfit. Voor onze merken en branded sportswear denken wij proactief mee over het voorraadbeheer en geven desgewenst passend advies en sturing aan het administratieproces. Of er een seizoenswisseling, ledenuitbreiding of evenement gepland staat, samen zorgen we ervoor dat u tijdig over de juiste items beschikt.

SUPPORT

Heeft u een vraag, dan helpen onze medewerkers u graag met uw vraag. Naast onze supportafdeling, kunnen wij op maat gemaakte designs voor u creëren. Samen met u kijken wij naar de behoefte en mogelijkheden. Tevens zorgen wij voor de juiste bedrukking op de kleding. Hierbij maken wij gebruik van allerlei druktechnieken om de kwaliteit te waarborgen. Samen met u zorgen wij voor de perfecte kledingcollectie en brengen wij uw eigen brand tot leven!